DIENSTEN

Diensten bij inschrijving

Er zijn verschillende diensten die je kunt bestellen bij je inschrijving voor de Scheveningen Zandvoort Marathon. Hieronder zijn de diensten verder uitgelegd.


Het goede doel: Reddingsbrigade Nederland

Dit jaar is de Reddingsbrigade Nederland als goed doel verbonden aan de Zandvoort Scheveningen Marathon.

Reddingsbrigade Nederland (Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen), bestaat uit ruim 166 reddingsbrigades, 23.000 leden en zo’n 5.000 reddingsbrigadevrijwilligers als actieve hulpverleners in Nederland. Hun taak is het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood. Dat is de heldere missie van Reddingsbrigade Nederland.

Wil jij Reddingsbrigade Nederland steunen. Dat kan! Doneer een bedrag aan de Scheveningen Zandvoort Marathon. Alle donaties gaan naar Reddingsbrigade Nederland.

Afbeelding2

Opsturen startnummer

Ook dit jaar kan je kiezen voor de optie om je startnummer en de diensten die jij bij je inschrijving heb besteld thuis te laten bezorgen. Zo hoef je niet je startnummer en diensten op te halen, maar liggen ze ruim op tijd op jouw deurmat.

De prijs van deze dienst is € 5,-

Afbeelding1

GRATIS naam op startnummer

Maak je startnummer nog persoonlijker door je naam erop te zetten. Met deze GRATIS optie staat jou naam op de voorkant van je startnummer onder/boven je nummer. Zo weet iedereen meteen je naam en kunnen zij jou nog gerichter aanmoedigen.

Afbeelding3

Medal Time
Na de 10 km, Halve Marathon en de Marathon krijg je een mooie herinnering aan jouw prestatie in de vorm van een medaille. Wil jij voor altijd deze fraaie prestatie onthouden. Kies dan voor Medal Time. Hierbij krijg je na afloop van de loop een plaatje thuis opgestuurd waarop je naam en jouw bijbehorende tijd staat. Dit plaatje kan jij zelf makkelijk en snel op je medaille plakken. Zo vergeet je nooit meer hoe goed jouw prestatie was op de Scheveningen Zandvoort Marathon in 2018.

Je krijgt jouw plaatje zo snel mogelijk na de Scheveningen Zandvoort Marathon per post thuisgestuurd.

De prijs van deze dienst is € 7,-

Afbeelding4

BibBits
BibBits is dé manier om uw startnummer eenvoudig te bevestigen op uw shirt. Met BibBits brengt u het startnummer snel, eenvoudig en precies aan op uw shirt, waarbij u er van verzekerd bent dat het startnummer stevig op zijn plaats wordt gehouden door de krachtige magneten. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken van BibBits zorgen daarnaast voor een prettig draagcomfort. Bovendien wordt uw hardloopkleding niet meer beschadigd door het gebruik van veiligheidsspelden.

De prijs van de BibBits is € 7,50

Afbeelding5

361° Runningshirt

Het officiële Scheveningen Zandvoort Marathon 361° Runningshirt is dit jaar mooier dan ooit.
Met dit 361° Runningshirt heb jij de perfecte outfit om een goede tijd neer te zetten. Dit 361° Runningshirt met lange
mouwen zorgt ervoor dat jij bestand bent tegen het koude weer, wat zeker kan voorkomen in maart.

De prijs van het 361° Runningshirt is € 25,-

Afbeelding6

Busvervoer

Er is busvervoer van station Heemstede-Aerdenhout naar de startlocatie in Scheveningen. ’s Middags gaat er een pendelbus van de finishlocatie in Zandvoort terug naar station Heemstede-Aerdenhout.

Met deze busservice ben je goedkoop van Heemstede naar de start en van de finish naar Heemstede. Je hoeft je zo geen zorgen te maken over je vervoer, waardoor je je volledig kan focussen op het behalen van jouw ultieme prestatie.

De prijs van deze dienst is € 5,-

Afbeelding7

Mediapakket

Wil jij al je vrienden en familie laten weten hoe jou Scheveningen Zandvoort Marathon gaat? Dat kan! Met het Mediapakket ontvang je rechtstreeks op je tijdlijn van Facebook, Twitter en/of 3 SMS nummers je tijden. Live!

De prijs van deze dienst is € 2,50

Afbeelding8

18 maart 2018

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie en op Instagram voor foto’s en filmpjes