MARATHON KIDS ESTAFETTE

Kinderen lopen marathon voor kinderen

De Scheveningen Zandvoort Marathon is de enige KIDSRUN in de wereld over de volledige marathonafstand van 42,195 km. De primeur was in 2012 toen een kinderteam uit Haarlem en uit Veenendaal voor het eerst de hele marathon bedwongen. Het was een daverend succes en inmiddels is de KIDS marathon uitgegroeid tot het kroonjuweel van de Scheveningen Zandvoort Marathon. De afgelopen jaren liepen steeds zeven KIDS teams mee. De teams van elk zeven kinderen van basisschoolleeftijd, lopen in estafettevorm de hele marathon. De kinderen kunnen uitrusten in de jeep die elk team tot zijn beschikking heeft. Hoewel fundraising het belangrijkste is voor de kinderen, wordt er elk jaar sneller gelopen. Het KIDS team van KAV Haarlem vestigde in 2014 een nieuw wereldrecord met een tijd van 2.52.58!

De KIDS teams werven als ambassadeurs van de marathon elk jaar veel sponsorgelden voor het goede doel; Terre des Hommes.

Sponsor de KIDS teams die deelnemen aan de Scheveningen Zandvoort Marathon 2017 via hun actiepagina’s op kentaa en steun daarmee het goede doel Terre des Hommes.

We hebben plaats voor zeven kinderteams. Wil je ook meedoen met een KIDS team en actief aan fundraising doen kan dit via www.kentaa.nl. Stuur een e-mail naar info@scheveningenzandvoort.nl of bel naar 023 52 60 302.

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Schrijf je nu in!

INDIVIDUEEL

DUO

TEAM