Wereldwijd groeien miljoenen kinderen op die dag in dag uit gevaarlijk werk moeten doen, die gevaar lopen om verhandeld te worden, die misbruikt worden of die slachtoffer worden van seksuele uitbuiting. Terre des Hommes is een kinderrechtenorganisatie die zich al ruim 50 jaar inzet voor een wereld zonder kinderuitbuiting.

“Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Wij gaan net zolang door tot dit bereikt is”

Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingsituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen, dat is het doel!

 Terre des Hommes is partner van de Scheveningen Zandvoort Marathon.

Een deel van de opbrengst van de marathon gaat naar projecten van Terre des Hommes om kinderuitbuiting te stoppen. Wij moedigen alle deelnemers aan om zich te laten sponsoren voor hun deelname aan deze prachtige marathon. Maak hier een eigen actiepagina aan en laat u door vrienden, familie en collega’s sponsoren voor de prestatie die u gaat leveren. Samen kunnen we meer kinder helpen, start daarom vandaag nog met uw actie. Bedankt!